Terveiset FESPA 2015 -messuilta

Stafix

Maailmanlaajuinen painoalan messutapahtuma, FESPA 2015, järjestettiin Kölnissä 18.–22. toukokuuta. Mekin pakkasimme laukkumme ja vietimme erittäin onnistuneen viikon messuilla.

UUDEN TUOTTEEN LANSEERAUS

Stafix

Tärkein asia meille FESPA-messuviikon aikana oli STAFIX®GRIP-tuoteryhmäämme kuuluvan uuden STAFIX®GRIP TONER -tuotteen lanseeraus. Sen myötä tuoteryhmän käytettävyys laajenee täysin uuteen tulostinten sarjaan.

Tämä on meille jotain täysin uutta, ja olemme iloisia saadessamme uusia potentiaalisia käyttäjiä materiaaleillemme. STAFIX®GRIP TONER tarjoaa kuivavärimenetelmään perustuvia kevyen tuotannon tulostimia käyttäville yrityksille mahdollisuuden hyödyntää liimattomia erikoistarramateriaaleja tarjonnassaan.

 

TIETOISUUDEN LISÄÄMINEN

Stafix

Uuden STAFIX®GRIP Toner -tuotteen lanseerauksen lisäksi meillä oli ilo tavata lähes 300 vierasta messuviikon aikana. Vilkkaimmat päivät osastollamme olivat tiistaista torstaihin, jolloin Stafix®-tuotenäytteiden ympärillä oli mukavasti kuhinaa ja ihmisvilinää.

Pystyimme lisäämään kävijöiden tietoisuutta sekä entisistä tuotteistamme että upouudesta, juuri lanseeratusta STAFIX®GRIP Tonerista ja lisäksi saavutimme asettamamme tavoitteet STAFIX®-tuotteista kiinnostuneista uusista ihmisistä. Tulevat viikot näyttävät, millaisia uusia yhteistyömuotoja käynnistämme uusien tuttavuuksiemme kanssa. Joka tapauksessa olemme hyvin optimistisia mahdollisuuksien suhteen.

UUSIEN JA OLEMASSA OLEVIEN ASIAKKAIDEN TAPAAMINEN

Stafix

Oli todella mukavaa tavata sekä uusia ihmisiä että entisiä asiakkaitamme. Suurin osa kävijöistä oli painotalojen tai jälleenmyyjien edustajia eri maista.

Eräs tavoitteemme oli luoda uusia kontakteja ja laajentua uusille maantieteellisille alueille. Huomasimme, että tälle on myös tarvetta ja kysyntää tavatessamme ihmisiä maista, joissa meillä ei vielä tällä hetkellä ole paikallista jälleenmyyntiä.

LISÄÄ TAPAHTUMIA TULEVAISUUDESSA

Stafix

Stafix Ltd:n ensimmäiseksi kokemukseksi suurtapahtuman näytteilleasettajana saimme messuilla aikaan todella hyviä tuloksia, ja menestys lisäsi positiivista painetta osallistua muihin tapahtumiin tulevaisuudessa.

Kiitämme kaikkia osastollamme vierailleita osoittamastanne aidosta mielenkiinnosta! Suuret kiitokset ansaitsee myös Standhaft Messebau, joka suunnitteli ja rakensi messuosastomme.